вівторок, 07 квітня 2015 16:04

Вироби еротичного характеру наші предки робили з каменів і рогів тварин
9

12 000 років до н.е. До наших днів дожили кілька кам'яних фалоімітаторів з пірсингом, шрамами та татуюваннями.
29 000 років до н.е. Кам'яні фалоси, виготовлені в епоху палеоліту, були виявлені в печері Höhle Fels, на південному заході Німеччини. Виготовлені з дрібнозернистого алевроліту, відшліфовані, відполіровані фалоси, мабуть, крім свого прямого призначення використовувалися як кам'яні молотки.
Неоліт. Вирізаний з вапняку фалос зараз можна побачити в музеї Dorset County Museum.
6000 - 4000 років до н.е. Вирізаний з оленячого рогу фалос 10,5 см в довжину, 2 см в діаметрі був знайдений в Швеції.

Можливо, через релігійні та історичні міфи, що протягом тисячоліть впливали на колективну свідомість, прийнято вважати, що наші давні предки були суцільно пуританами. Нібито "коханням" вони займалися тільки для продовження роду, а сучасники стали жертвою фільмів для дорослих і спеціалізованих магазинів.

Насправді по всьому світу знайдено безліч доісторичних артефактів, які підтверджують, що плотські втіхи були не чужі древнім людям. Знахідки археологів являють собою імітацію чоловічої гідності в натуральну величину з слонової кістки, каменю і рогу. Стародавні знахідки різних форм і розмірів, а деякі з них - навіть з пірсингом.

За оцінками археологів, деякі з цих артефактів були зроблені близько 30 тис. років тому. Збереглися численні згадки про подібні предмети і зображення з ними з часів Стародавньої Греції. Очевидно, що вони були популярним предметом у грецьких комедіях. Не виключають історики і той факт, що подібні іграшки використовувалися для проведення релігійних обрядів, пов'язаних з родючістю.

Детальніше дивіться і читайте в нашій галереї.

Зараз ви читаєте новину «Вироби еротичного характеру наші предки робили з каменів і рогів тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути