вівторок, 27 січня 2015 18:06

ТОП-12 найгарячіших фільмів про секс
12

«Основний інстинкт». Софт-порно, талановито замаскованих під детектив, «Основний інстинкт» практично відразу після виходу на екрани став практично синонімом жанру «еротичний трилер». Письменниця-бісексуалка Кетрін Тремелл (Шерон Стоун) вбиває своїх коханців ножем для колки льоду прямо під час сексу, а детектива, який вийшов на її слід , Ніка Керрана (Майкл Дуглас) для відводу очей намагається спокусити. Повний відвертих сцен «Основний інстинкт» примудрився отримати аж дві оскаровські номінації (правда, другорядні), а Стоун з тих пір впізнають виключно з тієї самої сцені в допитній.
«Автокатастрофа». Психотриллер Девіда Кроненберга про людей, які отримують сексуальне задоволення від катастроф, на Каннському фестивалі взяв приз за оригінальність, чим викликав хвилю протесту і більше року не виходив а американський прокат. Обурюватися у фільмі є через що: любовних актів у фільмі чотирнадцять, притому самих різних і максимально непривабливих. При всій своїй неоднозначності, «Автокатастрофа» - чесне дослідження людської сексуальності і того, які потворні форми вона часом може приймати.
«Німфоманка». Магнум-опус Ларса фон Трієра про найприємнішу з усіх хвороб шокував своєю відвертістю навіть найміцніших фанатів данського провокатора - навіть у «Ідіотах» все було не так відверто. У загальній складності чотиригодинна «Німфоманка», хоч місцями і прикидається високохудожнім порно, - історія суто світла і лірична, а сміливість тих,  що зіграли головну героїню Стейсі Мартін і Шарлотти Генсбур гідна окремої згадки - втім, без сміливості у Трієра нікуди.
«Сором». Незважаючи на фривольність заданої теми, «Сором» - фільм глибоко трагічний: через незвичайну адикцію рекламщик у виконанні Майкла Фассбендера виявляється позбавленим нормального людського спілкування, сприймаючи оточуючих лише в якості об'єкта потягу. Вражаюче, як фільм про секс може бути настільки асексуальним - за наявності у фільмі відвертих сцен «Сором» стерильний, як пробірка.
«Мрійники». Камерна елегія про сексуальні пригоди американського студента під час травневих подій в Парижі 1968-го отримала порнографічний прокатний рейтинг, що не дивно: сексуальні відносини між героями Майкла Пітта, Луї Гарреля і Єви Грін включають показану великими планами дефлорацию і близькість на межі інцесту. Втім, кожен, хто дивився «Мрійників», знає, що головне у фільмі - зовсім не постільні сцени, а відчуття всебічної свободи, яке створював паризький рух молодіжного протесту на заході епохи де Голля.

Деякі сцени з фільмів здатні збуджувати фантазію глядача не одне десятиліття. Адже коли картина насичена пристрастю і непідробним збудженням акторів - це просто неможливо приховати.

Представляємо вам добірку ТОП-12 кращих фільмів про секс. Детальніше дивіться і читайте в галереї.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-12 найгарячіших фільмів про секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути