понеділок, 20 липня 2015 13:25

ТОП-10 найдорожчих будинків розпусти світу
20

Ginza Club. Сідней, Австралія Австралія займає лідируючу позицію за кількістю легалізованих борделів. Тематичний азіатський бордель Ginza Club є одним з найрозкішніших в Австралії. Година так званого діамантового сервісу обійдеться клієнтові в суму від 320 доларів. Також бордель славиться своїми спа-процедурами.
«Утопія». Бангкок, Таїланд
Один з популярних тайських борделів. Стриманий мінімалістичний дизайн інтер'єру в азіатському стилі змушує засумніватися в призначенні даного закладу. Проте якість пропонованих тут послуг гарантовано.
Bernds Sauna Club. Хеннеф, Німеччина
Німецький бордель-сауна Bernds Sauna Club дуже популярний як серед місцевих жителів, так і серед туристів. Інтер'єр в кричущих червоних тонах відразу дає зрозуміти, де ви знаходитесь. З послуг тут є практично все - стриптиз, дівчата на різний смак, сад, басейни, розважальні програми.

Проституція — найдавніша професія у світі, і незважаючи на те, що в багатьох країнах вона заборонена законом, це справа не в'яне, тим більше є і країни, де проституція легалізована.

Пропонуємо вам поглянути на десять найдорожчих і розкішних борделів у світі.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-10 найдорожчих будинків розпусти світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути