середа, 13 серпня 2014 13:16

Техніка сексу карецца допомагає жінкам розвивати свою чуттєвість

Техніка сексу карецца допомагає жінкам розвивати свою чуттєвість

Рано чи пізно, але одного разу ви зловите себе на думці, що секс з коханою людиною більше не приносить належного задоволення. У такій ситуації кожен веде себе по-різному: хтось шукає гострих відчуттів на стороні, а хтось намагається розібратися з проблемою всередині пари. Останнім сексологи пропонують спробувати практикувати кареццу - особливу техніку в сексі, яка може зміцнити ваші відносини.

Карецца (похідне від італійського слова сarezza - ласка) - це одна з технік повільного сексу, коли обидва партнера навмисно відмовляються від оргазму. Виявляється, саме така методика повинна допомогти вам інакше подивитися на секс, свого партнера і ваші відносини.

Трепетні почуття

Згадайте свою першу любов і ті почуття, які ви відчували, коли вечір безперервно цілувалися з коханим. І ніжність, і пристрасть, і страх, і бажання. Але ви були ще занадто юні, щоб займатися сексом, тим не менше, кожна жінка добре пам'ятає ті почуття та емоції.

Щось подібне можна випробувати, практикуючи техніку карецца. Вам дається можливість зрозуміти, що оргазм - не найголовніше в сексі. Важливим є близькість, ніжність і прихильність.

Така форма сімейної терапії, за словами психотерапевтів і сексологів, підвищує рівень сексуальних переживань і виводить відносини пари на новий рівень емоційності.

Нове - добре забуте старе

Метод "карецца" ще у другій половині 19-го століття сформулювала доктор Еліс Бункер Стокхэм. Вона рекомендувала своїм пацієнткам не прагнути оргазму, а насолоджуватися ніжними відносинами з чоловіком. За допомогою цього простого прийому доктор Стокхэм допомагала жінкам розвинути свою чуттєвість і позбутися від фригідності.

Стокхэм дозволяла парам займатися сексом, коли вони хочуть, і так часто, як вони хочуть, але при дотриманні трьох умов.

По-перше, кожен статевий акт слід починати з духовного спілкування. Наприклад, писати один одному любовні листи і призначати побачення, проводити принаймні годину перед заняттями любов'ю без дітей, запалювати свічки і аромалампи, випити з коханим келих вина, читати поезію або використовувати інші загальновідомі атрибути романтики аж до підтримки окремих спалень. Все це робиться для того, щоб кожен статевий акт проводився з явним наміром, а не був лише прелюдією до сну.

По-друге, якщо пара не хоче більше мати дітей, то слід відмовитися від оргазмів в той період, коли жінка здатна до зачаття. Пам'ятайте, що коли Стокхэм вперше писала про це, ще не було протизаплідних таблеток та інших контрацептивів, а презервативи були незаконні.

По-третє, оргазм повинен бути під вольовим контролем. Він допускався лише тоді, коли переповнювався так званий басейн бажань. Цю метафору Стокхэм використовувала, описуючи свої методи. Вона вважала, що зростання сексуального бажання триває день за днем, заповнюючи басейн, поки він не переповниться природним чином. І все ж, уточнювала доктор, якщо вам вдасться повністю утриматися від оргазму, ви зможете осягнути нові форми задоволення.

Як це працює

Сексологи рекомендують своїм клієнтам протягом місяця відмовитися від сексуальних відносин. Замість цього можна ніжно пестити одне одного, але не торкаючись до геніталій, використовувати пестощі, обійми і погляди очі в очі. Це активізує центри задоволення і вироблення "любовного гормону" окситоцину. Через якийсь час, якщо вірити сексологам, настане новий медовий місяць.

Фахівці стверджують, що такий спосіб сексуальної близькості допоможе людям, чий шлюб знаходиться на межі розпаду, точно визначити, чи варто прикладати зусилля для збереження стосунків чи ні. А молодим людям, які ще не перебувають у шлюбі, карецца дасть відповідь на питання чи сумісні вони один з одним.

Зараз ви читаєте новину «Техніка сексу карецца допомагає жінкам розвивати свою чуттєвість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути