вівторок, 26 серпня 2014 13:51

Спільне прибирання сприятливо впливає на секс - вчені

Спільне прибирання сприятливо впливає на секс - вчені

Вчені в ході дослідження виявили, що чоловіки, що розділяють порівну домашні обов'язки з жінкою, в ліжку не відчувають дискомфорту.

Приводом для вивчення цього "домашнього" питання стало нещодавнє дослідження вчених з Вашингтонського університету, які дійшли висновку, що чоловіки, які допомагають жінкам по дому, майже в два рази менше займаються сексом, ніж ті, хто залишає всі домашні обов'язки дружинам. Група вчених з університету Джорджії взялася за вивчення більш свіжих даних. Вони помітили, що в попередньому дослідженні аналізувалися дані 1980-х і 1990-х, коли сімейні моделі були більш (або навіть занадто) традиційними. Вчені вирішили заново опитати 487 пар.

Результати дослідження порадують жінок - домашні обов'язки в розумній кількості не пригнічують чоловіче лібідо. Якщо жінка повністю перекладала роботу по дому на чоловіка, то пара в результаті менше займалася сексом і була не задоволена своїм інтимним життям. Однак якщо домашні обов'язки ділилися порівну, то пара була не менш щасливою, ніж в традиційних сім'ях.

Таким чином, вчені довели, що спільне прибирання - не перешкода інтиму. Дослідники навіть стверджують, що рівноправність в домашніх обов'язках позитивно впливає на відносини в цілому: такі пари з більшою ймовірністю будуть більш щасливими. Висновок логічний, адже якщо жінка/чоловік відчуває підтримку і участь, вона/він завжди буде більш щасливою (-им).

Зараз ви читаєте новину «Спільне прибирання сприятливо впливає на секс - вчені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути