середа, 25 лютого 2015 17:07

Сексуальне утримання корисно для чоловічого мозку

Сексуальне утримання корисно для чоловічого мозку

Зараз навіть учні старшої школи знають про шкоду утримання від сексу, напевно, більше, ніж про шкоду алкоголю. Невже це настільки згубно діє на організм, і краще не піддавати себе такому ризику? До початку Великого посту 2015 буде дуже до речі розібратися в цьому питанні.

Лікарі, вивчаючи питання утримання, продовжують дотримуватися думки, що відсутність статевих стосунків позитивно або негативно впливає на людину, залежно від її темпераменту і гормональних особливостей. Тобто дана проблема суто індивідуальна.

У цілому відсутність інтимних утіх негативно впливає на організм як чоловіків, так і жінок. Жінки, які відмовляють собі в сексі, схильні до стресу, депресії, мігрені. Чоловікам, які зробили такий вибір, загрожує простатит, прискорене сім'явивергання, відсутність ерекції.

Що стосується жіночої статі, то для молодих дівчат і жінок з не надто бурхливим сексуальним життям утримання практично не є небезпечним.

У чоловічому питанні не можна ігнорувати той факт, що надмірні втрати насіння виснажливі і також шкідливі для тіла і мозку, можуть викликати неврастенію. Неправильно вважати сперму шкідливою, непотрібною секрецією, яку потрібно вивільнити будь-якою ціною.

Генії, чиї імена занесені в світову історію, своїм прикладом показують, що стриманість, може позитивно впливати на роботу мозку. Данте і Сервантес написали свої головні шедеври під час вимушеної стриманості, так "Божественна комедія" була написана у вигнанні, а історія хитромудрого ідальго Дон Кіхота - у тюремній камері. Також в числі геніїв, які не зловживали плотськими втіхами: Ньютон, Леонардо Да Вінчі, Мікеланджело і багато інших.

Статеве утримання може нашкодити обом партнером, однак, воно може стати і перевіркою для їх почуттів, розпалити їх з новою силою, перевести спілкування в парі на новий, більш високий рівень.

Відмовлятися від сексу чи ні - питання суто особисте. Всі аргументи як "за", так і "проти", підлягають обговоренню, але навіть таке складне питання має ідеальне рішення. Шлюб - відповідь на всі питання, адже для подружжя навіть у Піст є поблажки.

Зараз ви читаєте новину «Сексуальне утримання корисно для чоловічого мозку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути