середа, 25 січня 2017 13:03

Оператори "сексу по телефону" стали героями відвертого фотопроекту
12

Фотограф Філ Толедано вразив світ портретами працівників служби "секс по телефону" в домашніх умовах. Він показав несподівану реальність, яка стоїть за таємними фантазіями їх клієнтів. Історії професійних операторів секс-служб не втрачають актуальності багато років поспіль.

Автор: Phil Toledano
 

1. "Спочатку я відповідаю абонентам як нежива Барбі. Вони не знають, хто я і як виглядаю, тому можуть уявити собі все. Моя робота в тому, щоб потурати їх фантазіям, переконати, що я не лялька, а їх реалізована мрія. Якщо вони просять - я блондинка. Відгукуюся на кожен звук, заохочую клієнтів і вдихаю життя в їх фантазії".

Автор: Phil Toledano
 

2. "Дозволити людині почути, як ти мочишся, теж добре. Це дійсно заводить клієнтів. Я ділю себе з людьми, які не отримують у себе вдома того, що їм потрібно. Це мене збуджує. Маю зізнатися, ви настільки звикаєте, що з часом можете готувати, грати в карти або навіть їздити, задовольняючи когось".

Автор: Phil Toledano
 

3. "Гарі дивився по телевізору шоу про найсильніших жінок у світі і побачив, як одна з них підняла мотоцикл. "Я можу таке зробити", - запропонувала я. "Ти можеш?", - запитав він, задихаючись. "Так. Скільки ти важиш?". - "73 кілограми". -"Я можу підняти двох таких". - "О боже мій. Я би хотів, щоб ти підняла автомобіль моєї дівчини". - "Який у неї автомобіль?" - "Mazda Miata". - "Так, я можу із задоволенням підняти Miata". - "Правда? А що якщо моя подруга всередині?". - "Я просто піднімаю машину над головою і кручу її, а твоя подруга верещить на передньому сидінні".

Автор: Phil Toledano
 

4. "Мені 60 років, у мене ступінь бакалавра з культурної антропології в Колумбійському університеті, і я була одружена протягом 25 років. Чоловіки дзвонять мені за нескінченної кількості причин. Вони додзвонюються, щоб помастурбувати. Я називаю це "керівництво із зняття стресу". Це не секс; це коктейль із тестостерону, підживлений пристрастю до порнографії, самотністю і потребою почути жіночий голос. Я заробляю удвічі більше, ніж мені платили б в області корпоративних фінансів. Працюю вдома, а грошові перекази щодня приходять на мій банківський рахунок".

Автор: Phil Toledano
 

5. "Я гетеросексуальний чоловік, який спілкується з жінками. Вони хочуть мене. Хочуть, щоб я повів їх в інший світ. Я - професійний дамський догідник. Спілкуюсь з молодими жінками, і з літніми: іспанською та англійською. Пропозиції надходять зліва і справа, вони хочуть зі мною зустрітися".

Автор: Phil Toledano
 

6. "Одна із моїх найбільш пам'ятних розмов була до того ж і однією з найгрубіших. Це був дзвінок фетишиста. В основному я відмовляюся говорити про "лайно", але в той вечір перебувала у грайливому настрої. Він запитав, чи можу я "сходити", поки ми говоримо по телефону. Клієнт хотів почути, як я випорожнююся і псую повітря. Описуючи консистенцію "випорожнень", я сказала йому, що там є шматочок спаржі, який я погано прожувала, і попросила, щоб він дістав його для мене. Чоловік так розреготався, що йому довелося повісити слухавку: він уже не міг повернутися до своєї фантазії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Англії засудили найстарішого сексуального збоченця

Автор: Phil Toledano
 

7. "У мене від природи високий голос. Цей специфічний тон я використовую, коли роблю вигляд, що сексуально збуджена. Уявіть собі католицьку школярку, яку позбавляє невинності її вчитель історії: "О, містер Джонсон, він такий великий! Ви зробите мені боляче!".

Автор: Phil Toledano
 

8. "Мене звуть Рей. Я працюю в службі сексу по телефону 14 років, відтоді як мені виповнилося 19. Вважаю себе любовним лікарем або навіть психіатром. Я створюю почуття спільності для своїх постійних клієнтів, у тому числі для самотніх, заміжніх, бі та гомосексуалістів. Допомагаю їм залікувати рани, нанесені нашим суспільством. Більшість людей, які мені дзвонять, вражені тим, як моя мова здатна збалансувати секс, розум і душу. Вони такого не очікують. Я хочу, щоб світом правили оператори сексу по телефону".

Автор: Phil Toledano
 

9. "Ніколи не думала, що буду працювати у службі сексу по телефону. Всі ці роки, коли я спілкувалася з клієнтами, вони говорили, що у мене сексуальний голос. Ця робота - таке ж обслуговування клієнтів. Але тут вони йдуть від тебе із чимось більш значущим, ніж посмішка".

Автор: Phil Toledano
 

10. "Налаштовуючись на голос чоловіка, я не зациклююсь на його зовнішності. Наприклад, у людини, яка раптом сліпне, загострюються інші почуття. Я навчилася глибше слухати чоловіків".

Автор: Phil Toledano
 

11. "Я прийшла у секс по телефону, коли задумалася: "Я безкоштовно кажу непристойності, чому б не піти туди, де за це платять". Коли хлопці бачать мої фотографії і хочуть поговорити зі мною, це підвищує самооцінку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брудні слова в ліжку: як не виглядати безглуздо

Автор: Phil Toledano
 

12. "Моя перша зміна почалася в суботу опівночі. Подзвонив джентльмен, який назвав себе Боб. Розповів мені про свій перший досвід, пояснив, що у нього немає нікого, з ким він би відчував себе комфортно. Я відчула між нами дивну близькість, навіть якщо вона полягала лише у фантазії. Думаю, що придушені бажання простіше випускати з неосуджуючою, вигаданою людиною".

Учені з'ясували, що різні сексуальні фантазії з'являються у цілком здорових людей. Однак деякі не включають у себе присутність поточного партнера.
Зараз ви читаєте новину «Оператори "сексу по телефону" стали героями відвертого фотопроекту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути