пʼятниця, 09 грудня 2016 18:53

Чи може сексуальна фантазія підштовхнути до зради - думка психологів

Автор: http://jazdorov.com.ua/
 

Учені з'ясували, що різні сексуальні фантазії з'являються у будь-яких цілком здорових людей. Однак деякі не включають в себе присутність поточного партнера. Чоловіки часто фантазують про зраду жінці. Хоча і жінки досить часто фантазують про зраду своєму партнерові.

Про це пише kolobok.ua

Дослідники з Університету Вермонта опитали 350 людей, яким на той момент було 18-70 років. Вони з'ясували, що 98% опитаних чоловіків, а також і 80% жінок насолоджуються різними сексуальними фантазіями без участі своїх поточних партнерів. При цьому 48% з числа опитаних, заявили, що сексуальна фантазія про зраду поточному партнерові - це дуже погано.

Учені кажуть, що жінки люблять фантазувати про колишніх партнерів. Тривалість стосунків і кількість різних партнерів безпосередньо впливає на фантазії обох статей. А тривалий час стосунків і велика кількість попередніх партнерів впливає на бажання фантазувати не про поточного партнера.

Автор: subscribe
 

Чоловіки, які фантазують не про поточну партнерку, частіше зраджують. Однак доказів того, що на це впливали саме їх фантазії так і не знайшли. При цьому чоловічі фантазії виявилися більш відвертими. Вони включають в себе різні сцени групового сексу, а також домінування. Чоловіки також мріють, що їх партнерки будуть легко збуджуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Причини втрати сексуального бажання, які варто знати всім

Психологи вважають, що фантазії про іншого партнера цілком нормальні. Вони допомагають відпочити, і позбутися від рутинності стосунків. Для людей, які бояться цього і ревнують через те, що їх партнер, можливо, фантазує, про когось іншого, вони радять розуміти - це просто фантазія, і все. Всі люди мають право фантазувати про щось без звіту перед будь-ким.

Учені розповіли, як зміниться життя людей без сексу

Зараз ви читаєте новину «Чи може сексуальна фантазія підштовхнути до зради - думка психологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути