середа, 29 жовтня 2014 17:21

Лікарі пришили хлопцю пеніс, який він відрізав собі через дівчину

Лікарі пришили хлопцю пеніс, який він відрізав собі через дівчину

Лікарі врятували 22-річного македонця, пришивши йому дітородний орган, який він сам собі відрізав після того, як його кинула дівчина.

22-річний македонець Олівер Іліч, якого покинула дівчина, через відсутність любовного досвіду, вирішив, що всьому виною невеликий розмір його дітородного органу. Молодик вважав його непотрібним, тому відрізав своє чоловіче достоїнство за допомогою бритви і викинув у відро для сміття. Однак після того, як самостійно йому не вдалося зупинити кровотечу, Олівер викликав медиків.

На носилках в закривавленому одязі лікарі доставили горе-коханця в лікарню міста Кочани, який в північно-східній частині Македонії. А поліція обшукала його будинок і доставила в клініку відрізаний орган. Оскільки в місцевій лікарні не знайшлося достатньо досвідченого хірурга, який зміг би провести відновну операцію, хлопця перевезли в одну з клінік столиці країни Скоп'є. У ході складної п'ятигодинної операції їм вдалося пришити орган на місце, однак поки що ніхто не дає прогнозів, чи приживеться він і буде знову функціонувати належним чином.

Це вже другий випадок за цей місяць в Македонії, коли чоловік самостійно відрізає собі пеніс. Однак у другому випадку, 40-річному македонцеві орган назад не повернули, оскільки він змив його в унітаз.

Зараз ви читаєте новину «Лікарі пришили хлопцю пеніс, який він відрізав собі через дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути