пʼятниця, 17 липня 2015 16:19

Фотограф показав на знімках порноакторів без прикрас
13

Фотограф Роджер Кісбі з Нью-Йорку побував на церемонії вручення "Порно-Оскарів", тобто нагород Adult Video News Awards", що проходила в Лас-Вегасі. Там він представив незвичайні знімки порнозірок.

На церемонії обирали переможців серед номінантів у таких категоріях, як "Прорив року", "Краща сцена орального сексу" і т. д. Крім того, там проводилася чотириденна виставка на ту ж тему в області художніх мистецтв та латексних технологій.

Під час заходу Роджер провів виставку робіт зі свого фотопроекту під назвою "Голова", в якому він продемонстрував портрети порноакторів і порноактрис у незвичній для них (і для всіх глядачів) спокійній обстановці — на чорному тлі, на самоті з собою.

Своїми знімками фотограф хотів зняти з кожного свого об'єкта атрибути, що зазвичай асоціюються з цією індустрією, зазирнути за образ вигаданих ними персонажів, щоб показати цих людей в новому, більш крихкому і "людському" світлі.

Фотограф каже, що йому довелося нагадувати їм, що не потрібно робити сексуальний вираз обличчя або приймати неоднозначні пози.

Зараз ви читаєте новину «Фотограф показав на знімках порноакторів без прикрас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути