четвер, 16 липня 2015 15:15

Фахівці створили "твьоркаючі сідниці" з окулярами віртуальної реальності

Фахівці створили "твьоркаючі сідниці" з окулярами віртуальної реальності

Спеціально для любителів твьорку, компанія Pornhub анонсувала секс-іграшку у формі "твьоркаючих" жіночих сідниць, що йде в комплекті з окулярами віртуальної реальності, повідомляє The Next Web.

TwerkingButt — це не просто секс-іграшка, а сервіс, що включає в себе вібруючий пристрій з силіконовим покриттям у формі жіночої попи, окуляри віртуальної реальності, безкоштовні додатки для iOS або Android і набір тестових демонстрацій.

Вартість всього комплекту складає 499 доларів за базову версію і 799 доларів — за "люксову" (тільки друга вміє твьоркати, а не просто вібрувати).

За словами представників компанії, TwerkingButt дасть користувачу "ультимативний досвід інтерактивної кібер-пристрасті". Завдання комплекту — створити ефект присутності реальної жінки під час перегляду порно в окулярах віртуальної реальності. Користувач наче зможе помацати руками те, що бачить в ролику.

Для правдоподібності силіконові сідниці випромінюють тепло, а також здатні "слідувати різним твьоркінг-шаблонам" (вібрувати і трястися у відповідності з побажаннями власника). При бажанні користувач може використовувати TwerkingButt як супровід до музики: вона здатна підлаштуватися під ритм будь-якої пісні. Управління здійснюється за допомогою пульта або смартфона з встановленим додатком.

Як стверджують в Pornhub, покриття пристрою Cyberskin, використовуване в інших секс-іграшки, максимально схоже на людську шкіру. Вони обіцяють налагодити виробництво сідниць різних форм, включаючи репліки "п'ятих точок" знаменитостей.

Зараз ви читаєте новину «Фахівці створили "твьоркаючі сідниці" з окулярами віртуальної реальності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути