пʼятниця, 03 липня 2015 18:38

Американську вчительку посадять до в'язниці на 22 роки за розбещення неповнолітніх учнів

Американську вчительку посадять до в'язниці на 22 роки за розбещення неповнолітніх учнів

30-річну американську вчительку засудили до тривалого тюремного терміну за секс зі старшокласниками. Мешканка штату Флорида Дженніфер Фіхтер сяде у в'язницю на 22 роки.

Як повідомляє New York Daily News, три колишніх учня Фіхтер підтвердили, що вступали з нею в інтимний зв'язок, коли їм було 17 років. За даними слідства, жінка вступала в статеві стосунки з неповнолітніми юнаками десятки разів.

Все це відбувалося у неї в квартирі, в її машині, а також вдома у одного з учнів, коли його матір була відсутня. Під час слідства стало відомо, що від одного з учнів Фіхтер завагітніла і зробила аборт.

Звинувачення вимагало засудити жінку до 25 років в'язниці. Суд прийняв рішення відправити її за ґрати на 22 роки. Перед тим, як вислухати вирок, Фіхтер вибачилася перед сім'ями своїх колишніх учнів, а також перед своїми рідними.

"Я ненавиджу свій егоїзм і те, до чого він призвів. Це був егоїстичний злочин, і я дуже шкодую про це, – сказала підсудна. – Я хотіла б повернутися в минуле і скасувати все, що я зробила. Я хотіла б повернутися, щоб спочатку подумати про моїх учнів, а потім вже про себе".

Жінку заарештували в квітні 2014 року. Перший епізод злочину, за даними слідства, мав місце ще в 2008 році. Тоді вона звільнилася зі школи через звинувачення в "неприпустимих стосунках" з восьмикласником. У 2011 році вона влаштувалася викладачем в іншу школу.

Зараз ви читаєте новину «Американську вчительку посадять до в'язниці на 22 роки за розбещення неповнолітніх учнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути