середа, 01 лютого 2017 19:48

Як схуднути за допомогою сексу: три головні секрети

Автор: http://amixam.com.ua/
 

Сексологи стверджують, що під час середньостатистичного статевого акту спалюється близько 200 кілокалорій. Займаючись любов'ю з усією пристрастю, ви зможете витратити вдвічі більше калорій.

Для цього варто зайняти активну позицію, пише goodhouse

1. Довга прелюдія

Щоб вдвічі збільшити витрату калорій, треба вдвічі збільшити тривалість попередніх пестощів. Головне - протриматися як мінімум 40 хвилин, не переходячи безпосередньо до статевого акту. Врахуйте: найенергоємніший вид прелюдії - це приват-танець. Станцюйте один одному стриптиз.

Фітнес-ефект. Аби переміщатися уздовж тіла партнера повільно, але граційно (неважливо, стоїть він або лежить), вам доведеться гарно напружити м'язи спини і живота. Під час танцю основне навантаження припаде на гомілки, стегна і сідниці. При регулярній практиці жінкам забезпечені тонка талія і стрункі стегна.

Секс-ефект. За час довгої прелюдії ви встигнете досить збудитися - є великі шанси, що ви фінішуєте одночасно.

2. Метод плато

Плато - це вельми приємний стан перед оргазмом. Досягнувши його, справжні еротомани воліють на хвилину зупинитися - щоб оргазм не настав і збудження трішки спало. Після цього можна продовжити. З кожним разом стадія плато досягається все швидше: ви піднімаєтеся крутими сходами до вершин блаженства.

Фітнес-ефект. Витрата калорій збільшиться у стільки разів, скільки ви зумієте зупинитися у момент найвищого збудження і почати все знову.

Секс-ефект. Оргазм, який ви матимете за півтори-дві-три години бурхливого сексу, виявиться чудовим.

Автор: http://amixam.com.ua/
 

3. Секс на стільці

Не просто секс сидячи, а саме на стільці. Коли ви займаєтеся любов'ю, сидячи на ліжку, то без особливого напруження скидаєте 200 ккал - і не більше того. Коли сидите на стільці (табуретці), то варіантів пози виходить набагато більше, а отже, напружуються різні групи м'язів.

Наприклад, ви можете поставити ноги на підлогу і рухатися вгору-вниз (тобто дрібно присідати). Ікри сильно напружені.

Якщо ви обіймете чоловіка руками і ногами і будете рухатися вперед-назад (то притискатися до нього, то відштовхуватися), основне навантаження припаде на поперек, сідниці, внутрішню поверхню стегон і нижню частину живота.

Якщо ж ви розташуєте ступні на високій поверхні (наприклад, на краю ліжка), то зможете, відштовхуючись від нього і рухаючись уперед-назад, вгору-вниз, як слід навантажити гомілки і задню поверхню стегон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 сексуальних навичок, які порадують кожного

Фітнес-ефект. Це найефективніша і найприємніша вправа для сідничних м'язів. Також ущільнюються м'язи стегон, живіт стає плоским і талія набуває чудових обрисів.

Секс-ефект. Руки чоловіка вільні - він може пестити ваше оголене тіло. У цій позі стимулюються клітор і задня стінка піхви, тому оргазм не змусить себе довго чекати.

У позі "веселий акордеон" активна позиція належить дівчині. Чоловік лягає на спину і піднімає ноги вгору таким чином, щоб вони виявилися у партнерки під руками. При цьому він підтримує кохану за сідниці: конструкція виходить не дуже міцна, і коханці ризикують впасти прямо в процесі.
Зараз ви читаєте новину «Як схуднути за допомогою сексу: три головні секрети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути