четвер, 12 березня 2015 16:53

42-річного горе-коханця госпіталізували з переломом статевого органу

42-річного горе-коханця госпіталізували з переломом статевого органу

42-річний чоловік, ім'я якого з етичних причин не називається був доставлений в одну з бостонських лікарень в агонії. Лікарі констатували у горе-коханця перелом статевого органу, який чоловік отримав під час заняття сексом з партнеркою.

Як пояснив американець, він отримав травму, сильно вдарившись об промежину партнерки. За його словами, в цей момент він навіть почув хрускіт, і зазначив, що ерекція відразу ж зникла, а біля кінчика статевого органу почала збиратися кров.

Після огляду фахівці зазначили, що у чоловіка внаслідок удару стався розрив білкової оболонки і утворився набряк. Американця терміново відправили в операційну і оперативно надали допомогу.

Слід зазначити, що перелом статевого члена трапляється вкрай рідко і зазвичай виникає при застосуванні фізичної сили до збудженого статевого члена. Дана травма потребує невідкладної допомоги і часто хірургічного втручання.

Перелом статевого органу також загрожує можливим рядом таких ускладнень, як еректильна дисфункція, викривлення органу, фіброзні бляшки, пошкодження уретри і біль під час статевого акту.

Зараз ви читаєте новину «42-річного горе-коханця госпіталізували з переломом статевого органу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути