понеділок, 26 жовтня 2015 16:07

10 найдивніших сексуальних традицій у світі
10

Австралія. У племені аборигенів мардуджара в Австралії існує один з найбільш шокуючих ритуалів посвячення в чоловіки. У віці 10 або 12 років у хлопчиків вибивають передній зуб, а також проколюють носову перегородку. З тих пір хлопчик вважається символічно мертвим до тих пір, поки його інші люди не відведуть в пустелю, зроблять йому обрізання і згодують хлопчикові його ж крайню плоть.  Варто відзначити, що в продовженні всього процесу хлопчикові потрібно залишатися безмовним. Після цього його пеніс розрізають уздовж нижньої сторони, кров'ю капають на вогонь, щоб "очистити її". З тих пір всі чоловіки мардуджара мочаться з нижньої частини свого пеніса.
Гімалаї. У Гімалаях є дуже мало земель, придатних для сільського господарства та випасання худоби, тому родини з більш ніж одним хлопчиком ділять свою земельну ділянку серед усіх синів. Щоб не дробити і без того невеликі земельні ділянки, в Непалі практикують пошук однієї дружини для всіх синів родини. Антропологи називають цю форму поліандрічного суспільства "братньою або фратернальною поліандрією".
Стародавня Греція. Стародавні греки були найбільш сексуально розвинутою цивілізацією в історії людства. Гомосексуалізм вважався нормою, а інтимні бажання швидше поділялися за ознакою активності або пасивності. "Активна" людина була домінуючою, що відображало її роль у суспільстві, високий соціальний статус і мужність. "Пасивна" людина була "підпорядкованою", більш покірною і часто мала відношення до більш низьким верствам суспільства.  Найбільш поширеною формою одностатевих стосунків в Греції був зв'язок між дорослим чоловіком і хлопчиком. Дорослий чоловік в таких відносинах повинен був виступати в якості зразка для хлопчика, а також був його вчителем і захисником.
Індія. Мурія - плем'я оленячого рогу - живе глибоко в лісах регіону Чхаттісгарх (Центральна Індія). У цьому племені існує дивна традиція під назвою готул - свято, під час якого дорослі вчать підлітків племінним знанням, пісням, танцям і тому, як вступати в статеві зв'язки. Вночі мурія беруть участь у церемоніальних оргіях і галасливих ігрищах. Дівчата п'ють місцевий напій-контрацептив, зроблений на основі різних трав і вибирають собі різних сексуальних партнерів на ніч. Якщо трав'яний напій не спрацює і дівчина завагітніє, то все село усиновить дитину, оскільки особистість батька буде встановити неможливо.
Індонезія. В Індонезії і сьогодні існує свято під назвою Пон. Цей захід проводиться сім разів на рік, і під час нього люди їдуть на священну гору на острові Ява, щоб виконати дивну церемонію залучення успіху і щастя. Учасники свята мають провести ніч, злягаючись з невідомим йому партнером. Місцеві жителі вірять, що удача прийде до того, хто протягом року 7 раз вступить у статеві відносини з одним і тим же партнером.

У різний час і в різних країнах існували свої особливості в культурі інтимних відносин. А сексуальні традиції наших предків цікавлять не тільки істориків.

Представляємо вам 10 найбільших інтимних дивацтв, які відомі історії.

Зараз ви читаєте новину «10 найдивніших сексуальних традицій у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути