четвер, 15 грудня 2011 22:56

У Новій Зеландії незаміжня Діва Марія "здає" тест на вагітність

У Новій Зеландії незаміжня Діва Марія "здає" тест на вагітність

Новозеландська Церква святого Матвія в Окленді випустила різдвяний рекламний постер, на якому Діва Марія зображена з тестом на вагітність. Про це повідомляється на сайті церкви.

На постері майбутня мати Ісуса Христа тримає в одній руці позитивний тест на вагітність, а іншою в здивуванні прикриває рот. Як повідомляється в заяві церкви, рекламна кампанія була запущена, щоб уникнути "сентиментальності і банальностей", і спровокувати людей на роздуми та обговорення. У тексті говориться, що цією рекламною кампанією церква хотіла показати реальність подій, що святкуються: "Різдво реальне. Воно про цю вагітність, про справжню матір та сучасну дитину. Воно про сьогоднішні хвилюванні, мужність і надію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії церква хоче перевірити на педофілію книги Набокова і Маркеса

У заяві також пояснюється, що багато жінок проходили через те ж, що і Діва Марія: "Марія не була одружена, вона була молода і бідна. Вагітність повинна була змінити все її життя. Звичайно, вона була не першою і не останньою жінкою, яка опинилася в подібній ситуації".

На сайті церкви користувачі розходяться в своїх оцінках рекламної кампанії: одні пишуть, що реклама блюзнірська і переходить межу, інші пояснюють, що треба вчитися сприймати такі речі з гумором. Постер був не тільки опублікований на сайті, але й виставлений перед самою церквою до Різдва.

Зараз ви читаєте новину «У Новій Зеландії незаміжня Діва Марія "здає" тест на вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути