вівторок, 01 листопада 2011 17:58

Михайло Боярський розповів правду про вагітність дочки

Михайло Боярський розповів правду про вагітність дочки

Михайло Боярський спростував чутки, які обговорюються щодо його дочки. Ліза Боярська, за словами колишнього ймовірного діда, зовсім не вагітна.

Чутки про вагітність Лізи Боярської, напевно, мусуються пресою відтоді, як вона вийшла заміж за колегу по акторському цеху Максима Матвєєва в 2010 році. При цьому сама подружня пара ніяк не коментувала суперечливу інформацію. Адже за чутками, Ліза чекала то на одну дитину, то на цілу двійню. У результаті не витримав батько Лізи Михайло Боярський.

Михайло Сергійович повідомив, що Ліза не вагітна.

"Принаймні, я знаю, що найближчим часом у Лізи ніхто не народиться, а все інше - чиїсь домисли й плітки", - заявив відомий актор.

Раніше в ЗМІ пройшла інформація від якоїсь колеги Боярської, яка заявляла, що Ліза вагітна і незабаром це буде помітно всім неозброєним поглядом. Але час минає, а струнка фігура Боярської не змінює своїх обрисів.

Низка ЗМІ заявляли, нібито сам Михайло Сергійович натякав на вагітність дочки і навіть, також натяками, говорив, що вона чекає на двійню. Але до всіх цих публікацій деякі видання писали, що у Боярської проблеми зі здоров'ям і вона не може завагітніти. Обговорювалася новина, що дівчина лікувалася в престижній клініці Санкт-Петербурга "Північно-Західний центр", куди її регулярно для здачі крові та огляду у лікаря супроводжував чоловік.

Після цього мама Лізи актриса Лариса Луппіан пояснила, що нарешті всі проблеми її дочки розв'язалися: "Слава Богу, у дочки зараз начебто все нормально! Вона вже лежить в жіночій консультації і планує вагітність!"

Зараз ви читаєте новину «Михайло Боярський розповів правду про вагітність дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути