четвер, 08 вересня 2011 16:00

Чоловік створює шедеври на брудному склі автомобілів
11

Фото: Фото: relaxic.net

Скотт Вейд став відомим в Інтернеті завдяки своєму незвичайному хобі - він малює чудові картини на брудних автомобілях.

Як правило, полотном йому служить запилене заднє скло автомобіля. Правда, час життя таких шедеврів зовсім короткий - звичайна поїздка містом або маленький дощ можуть повністю знищити намальоване, але це Скотта Вейда не зупиняє і абсолютно не заважає йому продовжувати створювати нові картини.

А почалося все зі звичайного бажання - написати популярний надпис "Помий мене" на старому авто друга, яке той давно не мив. Потім Скотт спробував намалювати обличчя на запиленому вікні автомобіля.

Матеріал для малювання, як особистості творчої, йому сподобався і він вирішив розвинути ідею. Набір пензликів - став основним інструментом.

Відбою від охочих розмалювати свої авто в Скотта Вейда немає, оскільки замовники хочуть таким чином привернути до своєї персони більше уваги або виділитися з натовпу.

Крім цього, розмальовування автомобіля портретом власника набирає все більше популярності - як подарунок власникові автомобіля. Тому це незвичне хобі зараз приносить Скотту гроші.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік створює шедеври на брудному склі автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути