понеділок, 17 жовтня 2016 00:35

"Санекс" працює за мінусової температури

— Кожному клієнтові приділяю не менше 5 хвилин. Намагаюся вникнути у проблему, правильно підібрати засіб, який би її вирішив. Раніше була категорія покупців, яким важко щось порадити. Це люди, які використовують іонообмінні фільтри для води, — розповідає 28-річний Георгій Максимчук, експерт-консультант у львівському супермаркеті будматеріалів і засобів для дому.

— Тепер проблема вирішена. Канадський виробник компанія Nviron Biosolutions Inc. створила особливо ефективний продукт нового покоління — біопрепарат Санекс RO Septix. В Україні він не має аналогів.

В яких випадках застосовують цей препарат?

— Біопродукт легко справляється зі складними проблемами. Його застосовують, якщо відкладень багато, вони тверді, як камінь, і надворі дуже холодно. Не всі ж мають можливість побудувати дорогий біотуалет. Більшість мешканців у селах користуються вуличною вбиральнею. І її треба чистити.

Також засіб підходить для агресивних стоків. Від них теж страждають мешканці приватних будинків. Септик потрібно обслуговувати цілий рік — за будь-яких температур та умов.

Що порадите для екстреної очистки стічних труб?

— Харчові та жирові відкладення добре розчиняє "Санекс Універсал". Літрового флакона вистачає на півроку при щомісячному використанні. Починає працювати в перші 6 годин введення розчину.

Біопрепарати "Санекс" можна замовити на сайті http://t-klio.dp.ua та за телефонами: 0(67) 633 52 33, 0(95) 256 34 98, 0(96) 413 68 45. У жовтні для покупців триває акція. Три переможці отримають рушники та банний халат.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс" працює за мінусової температури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути