середа, 23 квітня 2014 17:12

Оренда нерухомості в столиці дає лише 7-9% річних прибутку - експерт

Оренда нерухомості в столиці дає лише 7-9% річних прибутку - експерт

Купівля житлової нерухомості в Києві для здачі в оренду має сенс тільки в довгостроковій перспективі, від 5 років і більше, вважає експерт з нерухомості Едуард Бразас.

Житлова нерухомість у столиці та містах-мільйонниках може давати близько 7-9% річних, - сказав він в ефірі телеканалу БТБ.

"З одного боку, це не самі цікаві інвестиції в чистому вигляді. Однак, з іншого - якщо ми в якомусь періоді візьмемо менше 3-5% зростання цін на нерухомість в рік, а ми до цього вже поступово йдемо, адже нерухомість вже досить тривалий час "лежить у ямі", і, зрозуміло, що як тільки економіка піде на зростання, нерухомість за нею підтягнеться - то в сумі отримаємо ті ж 10-12%, які вже можна порівнювати з прибутковістю доларового депозиту", - сказав Експерт.

Також експерт призначив, що прибутковість від оренди офісної нерухомості зараз становить у середньому близько 15%. "Хоча останні кілька років спостерігається переміщення навіть невеликих торгових точок у торгові центри, і тому окремі приміщення у форматі "біля будинку" і т. п. вже важче здати і за них не платять так, як раніше", - зазначив Експерт. Оренда нерухомості в Києві дає лише 7-9% річних прибутку

Зараз ви читаєте новину «Оренда нерухомості в столиці дає лише 7-9% річних прибутку - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути