четвер, 23 січня 2014 12:48

Оренда квартири на Грушевського з видом на барикади обійдеться в 600 гривень

Оренда квартири на Грушевського з видом на барикади обійдеться в 600 гривень

В епіцентрі протистояння міліції з протестантами - на вул. Грушевського - процвітає подобова оренда квартир, пише Сегодня.

Тепер зняти квартиру в центрі Києва з видом на барикади коштує в середньому 600 гривень на добу. Варто зазначити, що на початку осені 2013 р. ці ж квартири пропонувалися за 400-500 гривень.

Однак і за такими цінами орендного житла тут вже не знайти - всі квартири оплачені до кінця січня, а деякі "однокімнатні квартири вже заброньовані на наступний місяць. Між тим, порожніми залишаються тільки елітні багатокімнатні квартири, власники яких побоюються специфічних орендарів. Як правило, більшість квартир тут орендують політичні активісти з усіх регіонів України,а також журналісти. VIP-апартаменти тут можна орендувати за 1,2 тис. гривень на добу.

За межами центру сучасного політичного життя України попит на подобове житло далеко не так високий. Як пише "Сьогодні": "Двокімнатну квартиру з вікнами у двір неподалік від Національного художнього музею з боку вул.інститутській пропонують зняти за 500 гривень в добу. Але, за інформацією власника, житло вже місяць ніхто не знімав і поки не планує".

Варто додати, що сегмент подобової оренди житла економ-класу в центрі Києва почав переживати зростання ще в грудні, коли почалися масові акції протесту. Тоді було зафіксовано збільшення вартості оренди квартир на 15%, так як на Євромайдан приїхало багато людей з інших міст України.

Як зазначають столичні агентства нерухомості, нинішня мінімальна вартість оренди однокімнатної квартири недалеко від центру Києва становить 400 гривень на добу.

Зараз ви читаєте новину «Оренда квартири на Грушевського з видом на барикади обійдеться в 600 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути