пʼятниця, 17 січня 2014 13:25

Експерти радять вкладати гроші в нерухомість Монголії та Африки

Експерти радять вкладати гроші в нерухомість Монголії та Африки
Інвестори зацікавлені у вкладеннях в квадратні метри нових перспективних ринків світу. У їх числі - Монголія, Бразилія, Гренада і цілий континент - Африка.

За даними звіту Global Property Markets 2014, саме Монголія з новими законами 2013 року, покликаними збільшити її популярність для зарубіжних інвесторів, і однією з найбільш швидкозростаючих економік світу, є однією з найбільш привабливих інвестиційних можливостей в майбутньому році.

"Монголія відразу перетворилася з невідомою нікому країни кочівників в ключову гарячу точку для інвестицій завдяки відкриттю запасів мінералів загальною вартістю $1,5 трлн", - йдеться в дослідженні.

"Добробут, забезпечуване гірничодобувною промисловістю, виразилося в підвищеному попиті на житло високого класу, а також в появі великих можливостей для елітного шопінгу і розваг. Це приголомшлива країна для того, щоб вкладати у неї кошти, оскільки девелопери намагаються встигати за попитом місцевого населення", - стверджується у звіті.

На думку Міжнародної Ради з подорожей і туризму, Гренада до 2021 року стане самим швидкозростаючим ринком Карибських островів, а 2014 рік за прогнозами буде ключовим для залучення в цю державу іноземних інвестицій. Як відзначають експерти, Туризм в Гренаді швидко розвивається, з'являється все більше п'ятизіркових готелів, яхт-клубів і причалів для яхт...

Бразилія в 2014 році стане однією з найпопулярніших країн для інвестицій у нерухомість. Країна прийматиме світовий кубок з футболу в цьому році, а в 2016 році - Олімпійські і Паралімпійські ігри. "Враховуючи, що в Бразилії вже швидко розвивається економіка, а також банківський і торговий сектор і індустрія туризму, всім відомі спортивні події ще додадуть цій країні привабливості в інвестиційному плані", - така думка озвучена в звіті.

Також у звіті говориться, що Африка перейшла від періоду нестабільності на період динамічного зростання, що створює величезні можливості для інвесторів: "Збільшилася добробут населення, урбанізація і імміграція іноземних представників створюють перспективи для високої прибутковості місцевої нерухомості".
Зараз ви читаєте новину «Експерти радять вкладати гроші в нерухомість Монголії та Африки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути