понеділок, 13 січня 2014 15:08

Купівля житла на первинному ринку в Україні продовжує нагадувати лотерею - експерт

Купівля житла на первинному ринку в Україні продовжує нагадувати лотерею - експерт
Незважаючи на те, що все більше покупців житла віддає перевагу інвестиціям в первинне житло, а не купівлю квартир економ-сегмента на вторинному ринку, вкладаючи кошти в об'єкти на стадії будівництва, вони ризикують своїми грошима. Про це ІАП "Столична нерухомість" розповів Віктор Оборський, керівник департаменту стратегічного консалтингу компанії UTG.

"Велику кількість покупців приваблює первинний ринок, завдяки привабливим ціновим пропозиціям, більш прийнятному плануванню квартир і обсягу площ. Але, звичайно, корекцію на рівень ризиків потрібно робити. У нашій країні вони нічим не забезпечені і купівля житла на первинному ринку - це, за великим рахунком, лотерея, оскільки ніхто ніколи не знає, чи буде добудований об'єкт вчасно, буде добудований взагалі, і, якщо не буде добудований, то чи повернуть комусь коли-небудь вкладені кошти", - розповів експерт.

Але, незважаючи на це, за його словами, квартири в об'єктах забудовників з хорошою репутацією зі стабільним фінансовим становищем користуються великим попитом, і в деяких випадках рівень продажів у них перевищує 100 квартир за місяць.
Зараз ви читаєте новину «Купівля житла на первинному ринку в Україні продовжує нагадувати лотерею - експерт ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути