пʼятниця, 17 січня 2014 17:57

Найбагатші люди світу зберігають 19% своїх активів у вигляді нерухомості

Найбагатші люди світу зберігають 19% своїх активів у вигляді нерухомості
Згідно з дослідженням радника з міжнародної нерухомості Savills, проведеного за сприяння компанії Wealth-X, заможна верхівка світу (близько 200 тис. осіб) вклали в нерухомість 19% своїх заощаджень. Сукупний стан цих людей становить $27 770 млрд. - таким чином загальна вартість придбаної ними нерухомості дорівнює $5328 млрд., передає портал The Economic Times.

Перше місце за кількістю таких вкладень посідає Європа: багатії з європейських країн витратили на нерухомість в середньому на 31% від своїх капіталів, що склало $2 391 млрд. На другому місці знаходиться Азія з 27% ($1 800 млрд.), а на третьому - Близький Схід з 26% ($880 млрд).

"Вирішальне значення на світові ринки нерухомості роблять насамперед покупці житла, але роль інвесторів, які купують різні типи нерухомості, все помітніше зростає", - стверджує Іоланда Барнс, голова досліджень міжнародного ринку Savills. На її думку, значення приватних інвестицій зробило крок вперед в той момент, коли розгорівся боргова криза.

Згідно Savills, загальна вартість світової нерухомості на даний момент складає близько $180 трлн., 72% при цьому становить жиле житло. $70 трлн. складає світовий річний обсяг коштів для інвестування - $20 трлн. з них становлять гроші, які фігурують в інвестиційних операціях з нерухомістю. У свою чергу, $600 млрд. з них у 2013 році склали обсяги інвестицій у комерційну нерухомість.
Зараз ви читаєте новину «Найбагатші люди світу зберігають 19% своїх активів у вигляді нерухомості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути