вівторок, 28 січня 2014 11:34

Квартири у центрі Києва подешевшали майже удвічі

Квартири у центрі Києва подешевшали майже удвічі
У центрі Києва через протести впали ціни на оренду та продаж квартир. Приміром, зняти двокімнатну з видом на Майдан можна за 450 гривень на добу замість 750 грн., а купити однокімнатну квартиру біля Адміністрації президента - за 120 тис. дол.

В цілому вартість житла впала приблизно на 20%, однак ріелтори кажуть, що ціну можна збити вдвічі, якщо ситуація не заспокоїться. За даними ріелторів на сьогоднішній день двокімнатну квартиру на вул. Шовковичній пропонують купити за 150 тис. дол., однокімнатну на вул. Лаврській, 4-Б - за 120 тис. дол. За словами експертів ринку зараз на прилеглих до Хрещатика і Грушевського вулицях житло розпродають "за копійки".

Вони стверджують, що велика частина людей занижує вартість квартир на 20%, але є й ті, хто панікує і бажає швидше продати нерухомість у зв'язку з виїздом за кордон. Такі можуть скинути реальному покупцю і 50% ціни.
Зараз ви читаєте новину «Квартири у центрі Києва подешевшали майже удвічі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути