вівторок, 27 грудня 2011 15:35

Спецтема: Луценко за ґратами

За рік ув'язнення Луценка родина cтала дружнішою, а діти подорослішали - дружина

За рік ув'язнення Луценка родина cтала дружнішою, а діти подорослішали - дружина

Дружина екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина розповіла Gazeta.ua, що за рік перебування її чоловіка за гратами, родина стала дружнішою.

"Все життя сконцентрувалася у судових засіданнях, ще менше залишилося часу на власне життя. Ми стали дружніші в сім'ї, відбулася дуже серйозна переоцінка цінностей: поняття "друзі", "товарищі", "вороги". Як, мабуть, у всіх у таких стресових ситуаціях", - розповіла Ірина Луценко.

Вона також наголосила, що за цей рік у родині "не змінилася віра в те, що ми будемо разом, що Луценко вийде, що він не винен і що все в нас буде дуже добре".

"Це основне, що нас тримає у такій бойовій готовності, у такому настрої. Не здаватися і вірити, що все буде добре", - підкреслила вона.

Дружина екс-міністра також розповіла, що діти за цей рік дуже подорослішали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Луценко схуд на п'ять кілограмів

"Старший син дуже подорослішав. Йому і так 22 роки, але все рівно. Він відчуває, що він старший у сім'ї, що він чоловік, який відповідає за порядок і несе відповідальність за нас, а вже не тільки я за нього. Він відповідає, у першу чергу, за собаку, бо виріс величезний пес. Саша дуже піклується про меншого сина. Він став йому не тільки братом і другом, а, мабуть, в якихось питаннях заміняє батька. Меншому (син Віталій) — 12 років. Це такий вік, коли таким тінейджерам потрібна справжня батьківська порада. І Саша зміг стати таким порадником. У них є свої секрети, вони дружить проти мене (сміється), але в хорошому розумінні цього слова", - поділилася Ірина Луценко.

Менший син теж дуже серйозно подорослішав, підтягнувся в навчанні, додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти подарували Луценку на день народження книжку з гуморесками

"Раніше він вчив тільки те, що йому подобається, а тепер вчить все, щоб якби показати батьку, що він його син і що він може, що він сильний. Менший став страшенно подібний на Луценка не тільки ззовні, а й по вподобанням: дуже серйозно цікавиться історією, бездоганно знає історію зброї — з якою країни, яке століття, для чого застосовувалося, з якого металу і тому подібне. Може розповісти, де і коли були які битви. Дуже серйозно проявляються у нього такі ж інтереси, як у Луценка", - наголосила пані Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценку на день народження дарували книжки і сосиски

"Я так розумію, що росте менший Луценко (сміється). Так що хай влада не сподівається, що закривши старшого Луценка, на тому епопея з Луценками і закінчиться. Дуже серйозно готується і підростає нове покоління", - підкреслила Ірина Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценку дали знеболювальне та ліки проти рвоти - дружина

Водночас, дружина екс-міністра розповіла, що стан її чоловіка дуже поганий. "Але ніяких змін у сторону покласти його у стаціонар лікуватися, ми не бачимо. З приводу цього СІЗО нічого не робить", - поскаржилася вона.

Зараз ви читаєте новину «За рік ув'язнення Луценка родина cтала дружнішою, а діти подорослішали - дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути