вівторок, 27 грудня 2011 14:18

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценка відправили на новорічні тюремні "канікули" до 11 січня

Луценка відправили на новорічні тюремні "канікули" до 11 січня

Розгляд справи колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка перенесли на 11 січня, 9:00 ранку, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

На засіданні було допитано колишнього заступника екс-міністра Лідію Поречкіну. Вона зазначила, що незаконних вказівок від Луценка та осіб, які його представляли, не отримувала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черговий свідок не бачить складу злочину у діях Луценка

За словами екс-чиновниці, процедура щодо надання службового житла працівникам МВС була і до того, як Луценко посів посаду міністра.

Адвокат Баганець звернув увагу на те, що на досудовому слідству Поречкіна давала свідчення про те, що існували порушення при прийнятті Леоніда Приступлюка на роботу. У відповідь свідок зауважила, що обставин прийняття Приступлюка вона не знає, оскільки тоді ще не працювала у МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко - прокурору: "У нього думки не застряють у голові і проходять через рот"

Також, за її словами, слідчому вона говорила, що "ймовірно, були порушення, але я не володію інформацію про те, які законодавчі норми тоді діяли, тому не можу дати цьому оцінку".

Крім того, Поречкіна повідомила, що рішення про надання житла працівникам МВС приймається житлово-побутовою комісією, до складу якої вона не входила.

Зараз ви читаєте новину «Луценка відправили на новорічні тюремні "канікули" до 11 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути