неділя, 24 липня 2011 14:51

ВО "Свобода" попросила людей Тимошенко і Луценка не бути егоїстами

ВО "Свобода" попросила людей Тимошенко і Луценка не бути егоїстами

У Всеукраїнському об'єднанні "Свобода" вважають несправедливими заяви партій "Батьківщина" та "Народної Самооборони" про політичні переслідування з боку влади лише їхніх лідерів – Юлії Тимошенко та Юрія Луценка.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив керівник прес-служби ВО "Свобода" Юрій Сиротюк.

"На жаль, наші парламентські партнери із БЮТ та "Народної Самооборони", коли говорять про політичні репресії, згадують Тимошенко, Луценка, Іващенка і ще кількох людей. Але вони не говорять у своїх заявах про незаконне переслідування "тризубівців", про Ганну Сінькову", - зазначив Сиротюк.

Разом з тим, "свободівець" зауважив, що низка депутатів від цих політсил приходить на судові засідання, пише клопотання, бере на поруки затриманих націоналістів.

"Але це є ініціатива не цілої політичної сили, а скоріше приватна", - додав політик.

Він нагадав, що продовжує діяти Народний комітет захисту України, до складу якого, окрім інших опозиційних сил, входить і ВО "Свобода".

"Нам ставлять питання, чому ми не ходимо на мітинги у підтримку Тимошенко та Луценка. Але подивіться на рішення Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської обласних рад, міських рад цих міст, де у нашої партії більшість. Коли ми робимо заяви про політичні переслідування, то ми згадуємо і Тимошенко, і "тризубівців", і "свободівців" – всіх", - резюмував Сиротюк.

Нагадаємо, раніше Львівська міськрада заступилась за Тимошенко, закликавши українців не бути байдужими.

Зараз ви читаєте новину «ВО "Свобода" попросила людей Тимошенко і Луценка не бути егоїстами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути