вівторок, 24 вересня 2013 14:12

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Власенко заявляє про можливий арешт адвокатів Тимошенко

Власенко заявляє про можливий арешт адвокатів Тимошенко
Фото: epochtimes.com.ua

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявив, що скоро можуть арештувати адвокатів екс-прем'єра Тимошенко.

Про це Власенко сказав на прес-конференції у вівторок, передає Українська правда.

"Вчора від співробітників Служби безпеки України ми отримали інформацію, якій довіряємо стовідсотково, що проти Олександра Плахотнюка найближчим часом відкриватимуться кримінальні справи. Така ж сама ситуація і по Миколі Титаренку", - заявив він. "На сьогоднішній день СБУ отримала вказівку нарити будь-що на Плахотнюка, для того щоб найближчим часом була порушена кримінальна справа із метою ув'язнення", - уточнив захисник.

Власенко нагадав, що свого часу він отримував подібну інформацію щодо себе, однак за його словами пізніше влада вирішила тиснути на нього за допомогою "нарахування неіснуючих фінансових зобов'язань", використовуючи для цього колишню дружину Власенка.

"Наприклад, 02.08 відомою громадянкою подається до суду заява про те, що я маю годинник Breguet. Вона його оцінила в 30 тисяч доларів і вимагає, щоб я сплатив їй половину. В цей же день суд виносить рішення про арешт цього годинника. Виконавча служба в цей же день арештовує цей годинник. Уже існують документи про те, що я маю сплатити 15 тисяч, але найсмішніше те, що цього годинника не існує", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко мають відправити на лікування у Німеччину до середини жовтня

Політик також нагадав, що свого часу суддя Родіон Кірєєв виніс рішення про дисциплінарне покарання щодо кожного із адвокатів Тимошенко у вигляді позбавлення їх ліцензій.

Останні ж події, за словами Власенка, є черговою спробою влади "повністю знищити захист Юлії Тимошенко".

Зараз ви читаєте новину «Власенко заявляє про можливий арешт адвокатів Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути