понеділок, 23 вересня 2013 17:41

Тюремники Тимошенко: "ЗМІ вона говорила одне, а вчиняє - навпаки"

Тюремники Тимошенко: "ЗМІ вона говорила одне, а вчиняє - навпаки"
Фото: grim.in.ua

Пенітенціарна служба повідомляє, що сьогодні екс-прем'єр Юлія Тимошенко під час спілкування з начальником Качанівської виправної колонії, відмовилася від етапування.

Відповідна заява розміщена на сайті ДПТС.

"Сьогодні під час спілкування начальника Качанівської виправної колонії із вказаною засудженою, остання відмовилася від пропозиції прослідувати до конвойного автомобілю. Вона, зокрема, запитала, чи наполягає ДПТС на її транспортуванні", - йдеться у заяві.

В тексті повідомлення також зазначається, що позиція працівників Пенітенціарної служби не змінилася.

"Допоки сама засуджена самостійно та за власним бажанням не прийме рішення бути етапованою, з огляду на постійні намагання з її боку вчинити провокації, ніхто не змушуватиме її цього робити із застосуванням сили чи примусу", - йдеться у тексті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До лікарні Тимошенко, де зібралися депутати, підігнали автозак і міліцію

Зазначається також, що про відмову Тимошенко від етапування було складено відповідний акт, який вчасно передано до суду.

За словами начальника виправної колонії Колпащікова, подвійна поведінка засудженої та її спекуляції на темі етапування мають на меті лише одне - намагання політизувати звичайний процес етапування, а також таким чином реабілітуватися за те, що ЗМІ вона говорила одне, а вчиняє - навпаки.

"Зі свого боку ми робимо все по закону, що, з моєї точки зору, вона використовує у власних політичних цілях. Єдине, що важко нам, так це пояснити простим людям, співробітникам, що забезпечують конвой, супровід ДАІ, чому вони вже вкотре стають інструментом для реалізації політичних трюків засудженої", - сказав Колпащіков.

Нагадаємо, в понеділок о 9:00 відбулося судове засідання Київського районного суду міста Харкова щодо справи ЄЕСУ. За словами представників Пенітенціарної служби, вона вкотре відмовилася від етапування.

Зараз ви читаєте новину «Тюремники Тимошенко: "ЗМІ вона говорила одне, а вчиняє - навпаки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути