середа, 20 березня 2013 14:58

Власенка можуть висунути по скандальному округу у Первомайську?

Власенка можуть висунути по скандальному округу у Первомайську?
Власенка відсилають на скандальний округ у Первомайськ? Фото: dt.ua

Якщо влада перешкодить повторному балотуванню на виборах в окрузі №132 із центром у м. Первомайськ Миколаївської області їх фактичному торішньому переможцю Аркадію Корнацькому, то найбільш гідним кандидатом від ОО "Батьківщина" у цьому окрузі міг би стати захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко.

Про це заявив, коментуючи ситуацію довкола округу, медіа-координатор громадянського руху "Спільна Справа" Ігор Пилипчук, який на парламентських виборах 2012 р. очолював виборчий штаб Корнацького.

За його словами, "невпинне переслідування Корнацького, шалений тиск на його бізнес не залишають сумнівів - влада прагне за жодних обставин не допустити його до виборів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада продовжує тиск на "Агрофірму Корнацьких". Адвокати скаржаться, що суддя не дає можливість нормально працювати

"У цій ситуації опозиція має дуже ретельно підійти до вибору іншого кандидата. Володіючи вичерпною інформацією про округ, про настрої виборців можу стверджувати – будь-кого, аби лиш від опозиції, Первомайськ не прийме. Туди має йти людина з гідною політичною історією, знана, харизматична, авторитетна. Кращого кандидата, ніж Сергій Власенко, сьогодні годі шукати. Упевнений, що його підтримають і виборці, і сам Аркадій Корнацький", - зазначив Пилипчук.

Як раніше повідомляв координатор ГР "Спільна Справа" Олександр Данилюк, існує інформація, що одним із варіантів влади по недопущенню Корнацького до повторних виборів є позбавлення його українського громадянства. Або на підставі того, що воно було набуте з порушенням законодавства, або за підозрою у збереженні Корнацьким громадянства Російської Федерації, що зараз перевіряється.

Зараз ви читаєте новину «Власенка можуть висунути по скандальному округу у Первомайську?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути