середа, 20 березня 2013 09:49

Стаднійчук поступив аморально по відношенню до Власенка – Павловський про прийняття присяги

Стаднійчук поступив аморально по відношенню до Власенка – Павловський про прийняття присяги
Андрій Павловський Фото: ua.golos.ua

Народний депутат від фракції "Батьківщина" Андрій Павловський переконаний, що народний депутат від "Батьківщини" Роман Стаднійчук, який вчора прийняв присягу, зайнявши місце Сергія Власенка в парламенті, поступив неетично.

Пор це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

За його словами, подальше блокування трибуни "нічого б не дало в цьому питанні". "Щодо того, наскільки треба було новообраному депутату (Роману Стаднійчуку – ред.) приймати присягу саме зараз, то це лише він може розповісти. Він не почекав навіть декілька днів, вчинивши аморально та неетично по відношенню до Власенка, адже він міг прийняти присягу через тиждень, через місяць", - зауважив політик.

В свою чергу, народний депутат від фракції "Батьківщина" Анатолій Гриценко, зауважив, що "якби мене питали поради, то я вважаю, що не повинен був заходити наступний по списку із "Батьківщини". "Треба було почекати, який висновок прийшов би із Конституційного суду, до якого ми звернулися три дні тому за роз'ясненням норм щодо позбавлення депутата повноважень достроково", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада назначила на 2 июня более полусотни внеочередных выборов

Нагадаємо, 5 березня депутати від фракції "Батьківщина" заблокували парламентську трибуну у зв'язку із розглядом ВАСУ справи про позбавлення Сергія Власенка депутатського мандата.

6 березня 2013 Вищий адміністративний суд України (ВАСУ) позбавив депутатських повноважень Власенка, задовольнивши позов голови Верховної Ради Володимира Рибака. Позов спікера парламенту аргументувати суміщенням Власенка депутатських повноважень і адвокатської діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шуфрич звинуватив опозицію, що вони "здали" Власенка, як склотару

Як відомо, Власенко є захисником екс-прем'єра Тимошенко у ряді кримінальних справ. При цьому він сам неодноразово підкреслював, що є не адвокатом, а захисником екс-прем'єра.

Зараз ви читаєте новину «Стаднійчук поступив аморально по відношенню до Власенка – Павловський про прийняття присяги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути