неділя, 05 січня 2014 15:20

Влада звозить на Майдан повій та наркоманів - Тягнибок

Влада звозить на Майдан повій та наркоманів - Тягнибок

Лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок у своєму виступі на Майдані висловив своє обурення злочинними діями влади. За його словами в.о мера Києва Анатолій Голубченко погрожує всім комерсантам і бізнесменам, які вивозять із центра Києва сміття, заборонити їм в майбутньому будь-який бізнес в Києві.

Тягнибок також відзначив, що Державтоінспекція ухвалила рішення створити репресивний орган, який би переслідував майданівців.

"Зараз всіх хто їздив на Межигір'я, а це тисячі власників автівок, ДАІ викликає до себе повістками на допити. Там вони забирають у них права, нібито через те, що водії не зупинилися на сигнал інспектора ДАІ, - розповідає Тягнибок. - Все робиться для того, щоб залякати людей, щоб вони боялися протестувати. Крім того влада вирішила заборонити прідвезення харчів, дров і води по всіх вулицях, які підходять до Майдану. Підприємці, що займалися підвозом скаржаться, що до них приходят додому і погрожують знищити їх бізнес та спалити їх авто — це дрібне хуліганство при владі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко може стати прем'єром втретє - астролог

Крім того Тягнибок відзначив, що Державтоінспекція забороняє вести "туалетний" бізнес. Підприємствам, які вивозять вміст біотеалетів теж погрожують.

Також Тягнибок звернув увагу на те, що влада навмисно звозить на Майдан безхатченків, повій і наркоманів, яких відшукує по всій Україні.

Лідер "Свободи" пообіцяв у випадку подальших погроз привезти сміття та вміст біотуалетів до владних структур та будинків чиновників.

Зараз ви читаєте новину «Влада звозить на Майдан повій та наркоманів - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

102

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути