середа, 02 січня 2013 12:56

Влада розглядає Порошенка, як кандидатуру на пост мера Києва - Меліхова

Влада розглядає Порошенка, як кандидатуру на пост мера Києва - Меліхова
Тетяна Меліхова Фото: glavcom.ua

Влада розглядає Петра Порошенка, як альтернативну кандидатуру на пост мера Києва, вибори якого мають відбутися в червні 2013 року. Про це в коментарі Gazeta.ua заявила лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" у міськраді Тетяна Меліхова.

"Партія влади зараз у відчаї, бо не мають кандидатури на мера, яка була б прохідна. Попов  хоч і призначений Банковою, послужний список має непоганий, і людина він — толерантна. Але йому не вистачає харизми. Його кандидатура звісно розглядається, але влада обговорює ще кілька. Серед них Петро Порошенко. Це — розумна людина, бізнесмен. Позафракційний, а це дає можливість зробити на нього ставку, як на компромісну кандидатуру. Його не дуже буде критикувати опозиція, і він трішечки може працює на владу", - зазначила Меліхова.

Вона наголосила, що Порошенко - це однозначно кандидатура влади.

Депутат вважає, що будь-яка кандидатура від влади — не прохідна. А мером стане та особа, яка буде висунута Об'єднаною опозицією. Поки не відомо, хто це буде.

"Все залежить від того, як складуться перемовини. Партія Віталія Кличка відносить себе до опозиції, хоч офіційно не є там. Все залежить від того, на скільки великим буде бажання Віталія Володимировича йти на мери. Перемовини ще не закінчилися. Але відомо одне - треба йти узгодженими рядами", - вважає Меліхова.

За її словами, остаточне рішення влада та опозиція приймуть не раніше, ніж наприкінці лютого.

Зараз ви читаєте новину «Влада розглядає Порошенка, як кандидатуру на пост мера Києва - Меліхова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути