неділя, 18 грудня 2016 13:39

Виборчі дільниці взялися охороняти спецпризначенці

Виборчі дільниці взялися охороняти спецпризначенці

На Доннечині сьогодні також проходять вибори в об'єднаних територіальних громадах. До деяких населених пунктів відрядили підрозділ спецпризначення обласної поліції аби не допустити зриву виборів.

Про це повідомив начальник ГУ Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

Він нагадав, що голосування на перших місцевих виборах в об'єднаних територіальних громадах відбуваються в Миколаївці Слов'янського району, Соледарі та Іллінівці Костянтинівського району.

"Деякі "гарячі голови"-кандидати в депутати місцевих рад планують свої "вирішальні битви", як в останній раз у житті", - заявив начальник обласної поліції.

"Задля забезпечення правопорядку під час виборчого процесу в деяких населених пунктах Слов'янського, Бахмутського та Костянтинівського районів перевів особовий склад зазначених територіальних підрозділів на посилений варіант несення служби. З Маріуполя в ці населені пункти для посилення охорони громадського порядку і недопущення будь-яких спроб дестабілізації ситуації відряджений підрозділ спецпризначення поліції Донеччини", - написав він.

Аброськін додав, що "не рекомендував би цим "гарячим головам" вчиняти протизаконні дії щодо зриву виборчого процесу та дестабілізації ситуації в регіоні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсман розповів, як об'єднані громади можуть заробляти

Цієї неділі українці продовжують обирати органи місцевої влади у 144 об'єднаних територіальних громадах. Участь у голосуванні візьмуть мешканці 76 сільських, 46 селищних та 21 міської громад у 22 регіонах України, також обирається 1 староста.

Стартували місцеві вибори минулої неділі, 11 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Виборчі дільниці взялися охороняти спецпризначенці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути