пʼятниця, 17 лютого 2012 20:57

Усі чекають, як влада "наріже" округи, тоді визначимо кандидатів - Москаль

Усі чекають, як влада "наріже" округи, тоді визначимо кандидатів - Москаль

Представники партії "Фронт змін" розпитують людей про соціальні проблеми, щоб до виборчої програми підійти підготовленими.

Про це заявив на прес-конференції у Черкасах народний депутат України, перший заступник голови комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Геннадій Москаль.

"Я представляю "Фронт змін", і наша партія ще не приймала участь у виборах до Верховної Ради. А лише до органів місцевого самоврядування. По регіонах будемо їздити до 5 березня. Партійні списки кандидатів буде визначати центральний штаб і обласні організації. Це буде 225 осіб. Порядкові номери затверджуватиме політрада і керівництво партії. А по мажоритаркам у нас є домовленість з "Батьківщиною", щоб не розпорошуватися і не виставляти один проти одного кандидата. Буде братися конкретний кандидат, де він може перемогти. Перемовини ведемо заради більшості у парламенті", - зазначив Москаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москаль про Саламатіна: "Людина невихована, хамовита"

ЗА його словами, сьогодні всі партії орієнтуються на вибори в округах саме по мажоритарці.

"Але це не правильно. Бо нинішня влада шукає на кожен округ кандидата. І під нього буде нарізати округи. Обласна адміністрація спочатку узгодить це з секретаріатом президента, а потім подасть до Центральної виборчої комісії. Там є більшість. І вони проголосують за те, що затверджене в секретаріаті президента. Тому ми чекаємо: хай оголосять, як вони "нарізали" округи, тоді з опозиційними силами ми визначатимемо, де треба буде найняти незалежну соціологічну фірму, щоб підтвердила, що кандидат від певної партії перемагає 100%. І хай іде. Немає питань. А поки що назвати конкретні прізвища кандидатів не готовий ніхто. Всі чекають, що нам придумає влада", - розказав Геннадій Геннадійович.

Зараз ви читаєте новину «Усі чекають, як влада "наріже" округи, тоді визначимо кандидатів - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути