четвер, 09 лютого 2012 14:06

Злочинне угрупування в складі міністра і водія — це сміх — Москаль

Злочинне угрупування в складі міністра і водія — це сміх — Москаль

В країні, яка за рівнем корупції знаходиться на рівні Папуа-Нової Гвінеї обвинувачення міністра у змові з водієм є просто смішним. Про це після допиту у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка розказав народний депутат Геннадій Москаль

"Луценко абсолютно не винен і запропонував суду закрити справу. Це сміх, що може бути злочинне угрупування в складі міністра і водія. Всі міжнародні організації і посли просто регочуть — в країні яка корумпована наскрізь і за корупцією на одному рівні з Папуа-Новою Гвінеєю знайшли винних. Якби водій за візування (документів про надання житла) хоч пляшку поставив, але ж ні", - сказав Москаль.

Слідство не знайшло ніякої матеріальної зацікавленості.

"Житло надавала житловопобутова комісія, членами якої не був ні Луценко, ні я, як його заступник. Пенсію нараховував і виплачував пенсійний фонд. Гроші за оренду залу "Палацу Україна" (під час урочистостей до дня міліції у 2008-09рр) йшли через державне казначейство. Тоді в "Палаці Україна" сиділи прокурори і плескали, а тепер спохватились. Також у мене є 137 постанов про зарахування трудового стажу до міліцейського, але висмикнули одного Приступлюка. Але такі накази підписували і нині діючі високопосадовці. Люди досі отримують високі пенсії, та прокуратура не приймає ніяких мір",- зазначив нардеп.

Також Москаль відзначив обвинувачення напевно пошкодувало, що запросило його як свідка. Наприкінці свого виступу в суді, депутат звернувся до судді Сергія Вовка: "Стільки років попросить прокуратура, стільки їм і дайте. А Луценко не винен".

Зараз ви читаєте новину «Злочинне угрупування в складі міністра і водія — це сміх — Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути