понеділок, 19 листопада 2012 23:04

"Українська зовнішня політика жодної немає логіки" – Пишний про заяви посла в ЄС

"Українська зовнішня політика жодної немає логіки" –  Пишний про заяви посла в ЄС
Фото: epravda.com.ua

Українська зовнішня політика жодної немає логіки, а заяви зовнішньо-політичного відомства України сприймати всерйоз не варто. Окрім того, країна, за нинішньої влади, позбулась перспективи побудувати продуктивний діалог із Європейським Союзом.

Про це заявив новообраний депутат Верховної  Ради від Об'єднаної опозиції Андрій Пишний в ефірі 5 каналу, коментуючи дві кардинально протилежні заяви посла у Європейському Союзі Костянтина Єлісєєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яворівський каже, що запропонував "разовий" законопроект для переголосування на проблемних округах

За дві години після першої, в якій він виказав думку про безперспективність проведення саміту в цьому році та щодо складних стосунків, він повідомив про вже можливість проведення саміту.

"Я давно перестав сприймати всерйоз будь-які заяви зовнішньо-політичного відомства України. І те, що відбулося із заявами – це черговий раз підтверджує правильність саме такого сприйняття. Українська зовнішня політика немає жодної логіки", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада не зацікавлена пошвидше прийняти законопроект про перевибори - Кармазін

За його словами Єлісєєву "подзвонили і сказали: чоловіче добрий, скажи, будь-ласка, те, що саміт буде, а буде він, чи не буде, ми подивимось".

"Я вважаю, що Україна на сьогоднішній день повністю позбулася будь-якої перспективи побудувати з цим політичним режимом абсолютно нормальний та продуктивний діалог із Європейським Союзом", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «"Українська зовнішня політика жодної немає логіки" – Пишний про заяви посла в ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути