пʼятниця, 16 грудня 2011 13:29

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У СІЗО запевняють: Тимошенко заздалегідь попередили про відеозйомку

У СІЗО запевняють: Тимошенко заздалегідь попередили про відеозйомку

У СІЗО запевняють, що екс-прем'єра Юлію Тимошенко заздалегідь попередили про заплановану відеозйомку в її камері.

Про це йдеться в офіційному повідомленні на сайті  Державної пенітенціарної служби України.

"Останнім часом у засобах масової інформації та інтернет-виданнях з'явилися публікації  із суперечливими коментарями щодо умов  тримання у Київському СІЗО Юлії Тимошенко. З огляду на значний громадський інтерес до цього питання, численні запити журналістів, як вітчизняних так і зарубіжних засобів масової інформації, звернення народних депутатів 13 грудня цього року першим заступником голови Державної санітарно-епідеміологічної служби, головного державного санітарного лікаря України у присутності в.о. начальника Київського СІЗО та представників адміністрації слідчого ізолятору проведено візуальну перевірку умов, у яких перебуває Юлія Тимошенко", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ: Ми не знімали Тимошенко у СІЗО

Вказана перевірка, зазначили у Державній пенітенціарній службі, відбулася відразу після того, як  Тимошенко відмовилася від запропонованого їй комісійного огляду фахівцями Міністерства охорони здоров'я України у складі академіків, докторів медичних наук та провідних спеціалістів у галузі медицини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У президента не бачать нічого поганого у зйомках камери Тимошенко: люди побачили правду

"За результатами обстеження, зроблено висновок, що умови облаштування та оснащення, температурний режим приміщення палати №260 медико-санітарної частини слідчого ізолятору де тримається Юлія Тимошенко відповідають вимогам санітарного законодавства", - наголосили там.

Там запевнили, що Тимошенко про відеозйомку попередили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У колишній камері Тимошенко був чайний сервіз і кондиціонер

"Під час огляду, з метою об'єктивного інформування громадськості про умови перебування Юлії Тимошенко у СІЗО, з дозволу адміністрації закладу офіційно і відкрито проводилася відеозйомка, про що її заздалегідь було попереджено. При цьому не було допущено жодних порушень чинного законодавства і не переслідувалися наміри втручання у особисте життя", - йдеться в офіційному повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через відео з Тимошенко керівнику пенітенціарної служби натякнули вчинити "по-офіцерськи"

Нагадаємо, в Інтернеті нещодавно зявилося фото і відео начебто камери, в якій перебуває Тимошенко. Крім того, на відео знято і саму Тимошенко у лікарняному ліжку. Згодом Державна пенітенціарна служба офіційно оприлюднила фото камери Тимошенко у медико-санітарній частині СІЗО.

Зараз ви читаєте новину «У СІЗО запевняють: Тимошенко заздалегідь попередили про відеозйомку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути