четвер, 07 лютого 2013 15:49

"У присутності послів ми нарвалися на величезну ганьбу" - ПР готова тестувати "Раду-3"

"У присутності послів ми нарвалися на величезну ганьбу" - ПР готова тестувати "Раду-3"
Фото: mair.in.ua

Партія регіонів вважає, що поки не вичерпані всі можливості, аби парламентські фракції домовилися про розблокування роботи Верховної Ради.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "регіонал" Ярослав Сухий.

"Ми будемо продовжувати перемовини. Чекатимемо від них (опозиції - Gazeta.ua) конструктивних пропозицій. Наприклад, вони пропонують протестувати систему для голосування "Рада-3". Не питання. Тільки це тестування буде проводити не Кличко з Яценюком, а експерти та комітет з питань регламенту. Ми не будемо перетворювати Верховну Раду у реалізацію чиїхось забаганок", - зауважив він.

Депутат не розуміє, чому у вівторок опозиція заблокувала трибуну.

"Ми до Верховної Ради прийшли у повному складі. Із Запорізької області наші депутати були всі до одного. Із 37 чоловік нашої групи, на які ми розбиті через те, що величезна фракція, не було одного, який зараз хворіє і знаходиться в лікарні. Але у вівторок ми отримали ляпаса. В перше за історію українського парламентаризму не відкрилася сесія. У присутності послів ми нарвалися на таку величезну ганьбу", - наголосив Сухий.

Політик зізнався, що у приватних бесідах опозиціонери Партії регіонів ніяк не пояснювали свої дії.

"Їхні політтехнологи рекомендують поводити себе таким чином в парламенті, бо соціологія показала, що 90% людей виступають за особисте голосування. Та Партія регіонів на 100%  за це. Хто ж проти? Ми ж не заперечуємо, готові голосувати особисто", - додав "регіонал".

Зараз ви читаєте новину «"У присутності послів ми нарвалися на величезну ганьбу" - ПР готова тестувати "Раду-3"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути