понеділок, 04 лютого 2013 11:45

Опозиція вимагає запустити "Раду-3" і припинити "концерти фортепіанної музики"

Опозиція вимагає запустити "Раду-3" і припинити "концерти фортепіанної музики"
Фото: unn.com.ua

Опозиція вимагає від керівництва парламенту ввести в дію систему для персонального голосування "Рада-3".

Як передає кореспондент Gazeta.ua, про це сьогодні на погоджувальній раді сказав керівник фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

"Парламенту - два місяці. Але поки що ця установа не може носити назву Верховна Рада. Тому що вона порушує основний закон України - Конституцію", - сказав Яценюк.

Він наголосив, що неодноразово на зустрічі зі головою Ради Володимиром Рибаком обговорював питання підключення "Ради-3", тому сьогодні у цьому питанні потрібно поставити крапку.

"Я підготував не тільки всі матеріали по роботі системи, але і останнє інтрв'ю її розробника, дане два тижні тому. Він зазначає, що сенсорна кнопка працює, в Інституті систему перевіряють, і що питання роботи системи лежить лише у Вашій компетенції", - звернувся нардеп до Рибака.

Яценюк упевнений, що парламент спотворює волевиявлення українського народу, який голосував за конкретного депутата і конкретну партію.

У свою чергу лідер фракції УДАР Віталій Кличко підтримав Яценюка і назвав "Раду-3" принциповою головною вимогою його політичної сили.

Кличко вважає, що Рибак може дати розпорядження, аби сьогодні протестували "Раду-3".

За його словами, у такому разі парламент завтра може почати працювати "без концерту фортепіанної музики у сесійній залі".

Зараз ви читаєте новину «Опозиція вимагає запустити "Раду-3" і припинити "концерти фортепіанної музики"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути