середа, 20 липня 2011 17:35

У Партії регіонів попередили, що Волга - це антикорупційний сигнал

У Партії регіонів попередили, що Волга - це антикорупційний сигнал

Затримання за корупційні дії посадовців, незалежно від їхньої політичної приналежності, свідчить про те, що в Україні виконується завдання президента подолати корупцію в країні.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, таку думку висловив член парламентської фракції Партії регіонів, перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Олійник, коментуючи вчорашнє затримання голови Держкомісії з регулювання ринків фінансових послуг, лідера Союзу лівих сил Василя Волги.

"За даними Служби безпеки і Генеральної прокуратури, він затриманий за корупційні дії. Правоохоронні органи мають провести всі процесуальні дії, оскільки ніхто не має права говорити про винуватість або невинуватість особи, якщо немає рішення суду", - зазначив Олійник.

За його словами, затримання голови Держкомісії з регулювання ринків фінансових послуг яскраво свідчить про те, що починає діяти антикорупційне законодавство. "Регіонал" також зазначив, що такі дії свідчать і про загальний підхід влади до явища боротьби з корупцією.

"Боротьба з нею має бути незалежно від тих посад, які займають посадовці-корупціонери, та їхньої політичної приналежності", - наголосив Олійник.

Він попередив, що це дуже серйозний сигнал для всіх, хто повинен переглянути своє відношення до служби, до виконання службових обов'язків і забути про корупцію, якщо вони не хочуть мати проблем із законом.

Нагадаємо, за деякими даними, глава Держкомісії з питань регулювання ринків фінансових послуг і лідер Союзу лівих сил Василь Волга підозрюється в отриманні хабара у розмірі 500 тисяч доларів.

Вчора він був затриманий співробітниками ГПУ і СБУ. Сьогодні Печерський районний суд обрав для Волги запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 2 місяці.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів попередили, що Волга - це антикорупційний сигнал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути