середа, 20 липня 2011 16:30

У Волги обурені, що "шахрай" Азаров гуляє на волі

У Волги обурені, що "шахрай" Азаров гуляє на волі

Затримання голови Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України Василя Волги є продовженням тієї війни, яка була розіграна з моменту введення тимчасової адміністрації у Першому кредитному товаристві міста Одеси.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив керівник прес-служби Союзу лівих сил (СЛС) Дмитро Заборін.

"Оскільки все це крутиться навколо єдиного і головного об'єкта - Першого кредитного товариства міста Одеса, то слід зазначити, що все це є продовженням тієї війни, яка була розіграна з моменту введення тимчасової адміністрації у цьому товаристві", - пояснив Заборін.

За його словами, раніше вищевказаний кредитний союз систематично не виконував розпорядження регулятора.

"Масово надходили скарги від громадян на те, що кредитна спілка не повертає вклади і не виплачує відсотки. Я маю лист від мешканців Житомирської області з цього приводу, яким не повернули вкладену суму розміром понад 150 тисяч гривень", - підкреслив представник СЛС.

Заборін додав, що усі дії, пов'язані з не поверненням грошей людям, фактично залишилися без уваги правоохоронних органів.

"Хоча тимчасова адміністрація зібрала величезний пакет документів, який підтверджує виведення грошей керівництвом Першого кредитного товариства, гроші людям донині ніхто не повернув. Цей фактор залишається поза полем зору правоохоронних органів, і головне питання "Хто ж поверне людям гроші?" залишається без відповіді" , - повідомив Заборін.

"Тобто Волга затриманий за підозрою у хабарництві, а керівник Першого кредитного товариства Андрій Азаров, якого Держкомісія з регулювання ринків фінансових послуг звинувачує на підставі документів у шахрайських діях, перебуває на волі і відчуває себе дуже добре", - обурився прес-секретар.

"Я це говорю на підставі тієї інформації, яка була мною отримана від керівника тимчасової адміністрації кредитного союзу Віталія Сільчука", - уточнив він.

Нагадаємо, за деякими даними, глава Держкомісії з питань регулювання ринків фінансових послуг і лідер Союзу лівих сил Василь Волга підозрюється в отриманні хабара у розмірі 500 тисяч доларів.

Вчора він був затриманий співробітниками ГПУ і СБУ. Сьогодні Печерський районний суд обрав для Волги запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 2 місяці.

Зараз ви читаєте новину «У Волги обурені, що "шахрай" Азаров гуляє на волі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути