середа, 20 липня 2011 12:30

Симоненко відхрестився від хабарника Волги

Симоненко відхрестився від хабарника Волги

Лідер Компартії Петро Симоненко вважає, що коментувати затримання голови Державної комісії з регулювання ринків фінпослуг Василя Волги, який прийшов на посаду за квотою КПУ, мають правоохоронні органи.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"З усіма питаннями, які стосуються цього факту, звертайтеся до правоохоронних органів. Вони приймали рішення. Що мені тут коментувати?" - зазначив він.

У свою чергу політолог Віталій Бала пояснив, що таким чином влада могла відреагувати на те, що комуністи не голосували за пенсійну реформу.

"Ця ситуація з Волгою покрита таємницями. Але через деякий час все буде зрозуміло. Якщо був факт корупції, тоді ясно, навіщо його затримали - щоб продемонструвати, що воюємо з усіма", - зауважив експерт.

Бала вважає, що затримання Волги не вплине на рейтинг комуністів, бо він напряму з ними не пов'язаний.

"Хіба що під час виборчої кампанії його почнуть прив'язувати до Компартії. Умовно кажучи, якщо буде загроза на Сході та Півдні України щодо того, що комуністи почнуть забирати відсотки у Партії регіонів, можуть це пригадати", - наголосив Бала.

Нагадаємо, що у вівторок співробітниками ГПУ і СБУ був затриманий глава Держкомісії з регулювання ринків фінансових послуг Василь Волга. Подробиці затримання в ГПУ не повідомляють.

Зараз ви читаєте новину «Симоненко відхрестився від хабарника Волги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути