четвер, 13 червня 2013 13:39

У Луганську "ворога народу Фаріон" відвезли на "звалище історії"
7

Фото: Фото: ostro.org

Акція проти законодавчої діяльності ВО "Свобода" відбулася сьогодні, 13 червня, з ініціативи Партії регіонів біля Пілону Слави.

Так, в ході акції сказано, що в законопроекті, зареєстрованому депутатами від фракції ВО "Свобода" Іриною Фаріон та Юрієм Михальчишиним, висунуто вимогу вилучити термін "Велика Вітчизняна війна" з нормативно-правових актів та навчальної літератури як "спотворює історичну правду".

Крім того, відбувся перфоманс, під час якого представники "Молодих регіонів" відправили неофашизм у вигляді опудал "Ірини Фаріон" і "Юрія Михальчишина" на звалище історії.

"Нам задають питання, чому ми щоразу реагуємо на якісь маревні законопроекти "Свободи"? Коли ми перестанемо на них реагувати, ці законопроекти стануть законами. "Свобода" пропонує нам виключити з нашої історії такі слова, як "Велика Вітчизняна війна". Мені дуже неприємно і до болю прикро, коли мого діда хочуть назвати окупантом, а тих, хто стріляв у спину, назвати героями, якими потрібно пишатися. Молодь Луганщини відстоюватиме честь героїв ВВВ. Фаріон та Михальчишин - вороги і ганьба народу України. Є пропозиція відправити їх на звалище історії", - сказав глава Луганської обласної молодіжної ради Денис Мірошниченко.

Також під час акції було прийнято звернення Антифашистської асамблеї Луганщини. Всього в акції взяло участь близько 30 осіб.

Зараз ви читаєте новину «У Луганську "ворога народу Фаріон" відвезли на "звалище історії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

135

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути