неділя, 05 січня 2014 16:11

У Черкасах міліція зриває показ фільму про Межигір'я
5

У ці хвилини в Черкасах біля Центру дитячої та юнацької творчості близько 30 міліціонерів перешкоджають показу фільму "Відкритий доступ". Одна з частин фільму оповідає про "Межигір'я" – маєток, де живе Президент України. Серед присутніх на показі фільму і активістка руху "Стоп цензурі" Наталя Соколенко.

У ці хвилини виступає Наталія Соколенко, яка розповідає, про що йдеться в документальному альманасі, розповідає про держдачу та про те, як вона опинилася у власності Януковича. Також Соколенко розповідає про переваги Закону "Про доступ до публічної інформації".

На заході присутні керівники обласних партійних організацій "Батьківщини" та "УДАРу" Анатолій Бондаренко та Віталій Іляшенко відповідно.

Наталя Соколенко каже, що якщо не вдасться подивитися фільм біля ЦДЮТ, мітингувальники перейдуть в інше місце.

Щойно відбулася сутичка. Коли Віталій Іляшенко ніс апаратуру для показу фільму, міліція взяла його в кільце. Люди почали його захищати і витягли з оточення. Проте міліція наполегливо перешкоджає встановленню апаратури. Організатори просять черкащан по можливості прийти на показ фільму, щоб їх переважаюча більшість зламала опір міліціонерів.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах міліція зриває показ фільму про Межигір'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути