середа, 24 липня 2013 10:37

Турчинов: "Регіонали" декларують євроінтеграцію, щоб Європа і далі їх кредитувала

Турчинов: "Регіонали" декларують євроінтеграцію, щоб Європа і далі їх кредитувала
Олександр Турчинов. Фото: job-sbu.org

Партія регіонів продовжує ігнорувати заклик опозиційних фракції провести позачергову сесію Верховної Ради для прийняття "європейських законопроектів".

Про це заявив голова Центрального штабу партії ВО "Батьківщина", народний депутат Олександр Турчинов в ефірі "5 каналу".

"Для нас принципово важливим є підписання Угоди про асоціацію і європейська інтеграція нашої країни, але для виконання нашого плану треба прийняти відповідні закони, звільнити політичних в'язнів, у першу чергу, звільнити Юлію Тимошенко", - заявив Турчинов .

"Ми заявили ще під час сесійних засідань, що готові зібратися у будь-який час для того, щоб прийняти ті закони, на яких наполягає європейська спільнота. Ми зробили таку заяву, але не отримали підтримки", - додав він.

За його словами, ідею про проведення позачергової сесії підтримують усі три опозиційні фракції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штурми міліцейських райвідділів – це теж євроінтеграція

"Але нам необхідна позачергова сесія не як PR-акція, нам необхідна більшість голосів. Але пройшов час і не було підтверджено готовність провладних фракцій голосувати, зокрема, за ті закони, на яких наполягає Європейський союз. Тому поки не буде більшості голосів, збирати парламент просто так немає сенсу", - наголосив нардеп.

"Євроінтеграція влади зводиться лише до декларацій. Вони говорять про необхідність євроінтеграції. Сподіваються, що їх знову почнуть кредитувати і Європа буде закривати очі на проблеми з демократією, зі свободою слова в нашій країні. В той же час конкретні кроки вони не здатні робити", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов: "Регіонали" декларують євроінтеграцію, щоб Європа і далі їх кредитувала ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути