пʼятниця, 18 квітня 2014 22:35

Тимошенко скликає в Донецьку "круглий стіл" щодо вирішення проблем південного сходу

Тимошенко скликає в Донецьку "круглий стіл" щодо вирішення проблем південного сходу
Фото: 056.ua

Кандидат у президенти України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко закликає протестувальників, політиків і громадських лідерів після великодніх свят зібратися на широкий "круглий стіл" щодо врегулювання ситуації на південному сході України.

Як політик повідомила в прямому ефірі програми "Шустер LIVE", в ході відвідин Донецька вона побачила, що неможливо домовитися тільки на геополітичному рівні, "оскільки люди не готові бути за межами прийняття будь-яких рішень".

"Тому ми домовилися, що буквально через день зустрічаємося знову і продовжуємо наш діалог, до того моменту коли ми можемо побачити рішення, яке влаштує всіх", - сказала Тимошенко.

"Я також запропонувала організувати саме в Донецьку, в найближчі дні, відразу після свят, великий "круглий стіл", де була б представлена вся Україна", - додала вона.

Тимошенко сподівається, що за цей стіл сядуть ті, хто представляє всі групи, які блокують адміністративні будівлі на сході, а також представники інтелігенції та авторитетні люди з західної та центральної України, політики всіх фракцій.

"Я вірю в цей круглий стіл і вірю в Женевські домовленості. Я думаю що той діалог, який нам вдалося почати, допоможе зробити так, щоб всі домовленості були реалізовані", - сказала Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко скликає в Донецьку "круглий стіл" щодо вирішення проблем південного сходу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути