середа, 22 червня 2011 13:47

Тимошенко дозволили скористатись захистом Саса та Власенка

Тимошенко дозволили скористатись захистом Саса та Власенка

Слідчий задовольнив клопотання лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко про допуск народних депутатів Сергія Саса та Сергія Власенка до її захисту у справі замість Богдана Ференца.

Про це повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури.

Як зазначалось раніше, 25 червня 2011 року судом встановлений як кінцевий термін ознайомлення Тимошенко з матеріалами кримінальної справи за обвинуваченням її у зловживанні службовим становищем та нецільовому використанні бюджетних коштів, передбачених "Кіотським протоколом" та при закупівлі автомобілів "Опель Комбо".

За інформацією ГПУ, Тимошенко чомусь відмовилася від професійних адвокатських послуг Богдана Ференца та учора звернулася до слідчого в особливо важливих справах Генеральної прокуратури України Олександра Нечвоглода з клопотаннями про допуск до участі у кримінальних справах як її захисників - фахівців у галузі права - народних депутатів Сергія Саса та Сергія Власенка.

Слідчий пішов на зустріч і задовольнив чергові клопотання. "Отже знову є очевидними нові спроби затягування Юлією Тимошенко процесу ознайомлення з матеріалами досудового слідства", - резюмували у Генпрокуратурі.

Нагадаємо, опозиція вимагає від президента Віктора Януковича забезпечити неупереджений, справедливий судовий розгляду справи Юлії Тимошенко, а також пряму трансляцію судового засідання.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко дозволили скористатись захистом Саса та Власенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути