понеділок, 20 червня 2011 22:54

Турчинов розповів, чому влада не розриває газові контракти Тимошенко

Турчинов розповів, чому влада не розриває газові контракти Тимошенко

Українська влада досі не розірвала газові угоди, підписані екс-прем'єр-міністром Юлією Тимошенко, бо знає, що нові угоди можуть бути підписані на ще більш невигідних умовах. Про це заявив перший заступник голови партії "Батьківщина", колишній перший віце-прем'єр-міністр Олександр Турчинов.

Про це повідомиляє прес-служба політика. Турчинов підкреслив, що розірвати газові угоди можна в будь-який момент.

"У них не передбачені санкції по відношенню до сторін, які захочуть піти на це, на відміну від харківських угод, в яких виписані дуже жорсткі економічні санкції", - сказав він.

"Тому в цих слідчих діях і фальшивих справах немає ні економічної, ні юридичної логіки. Вони мають виключно політичну мотивацію - знищення опозиції", - вважає Турчинов.

Нагадаємо, 11 квітня Генпрокуратура порушила кримінальну справу відносно Тимошенко за фактом перевищення влади і службових повноважень під час підписання в 2009 році контрактів між Україною і Російською Федерацією на постачання і транзит газу. 15 квітня Генпрокуратура порушила кримінальну справу відносно колишнього голови НАК "Нафтогаз України" Олега Дубіни.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов розповів, чому влада не розриває газові контракти Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути